nyka Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witam.Oto mój problem:Kupiłem sobie niedawno skuterka Peugeota VivaCity 50 i chcę go zarejestrować. Skuter jest sprowadzony z Anglii. Aby zarejestrować muszę najpierw przetłumaczyć papiery. Dzwonie do gościówy co tłumaczy z angielskiego na polski i dowiaduje się że wraca ona dopiero we wrześniu do polski ponieważ wyjechałą do Anglii. Więc tu olega mój problem że ja chcę już sobie polatać skuterkiem zgodnie z prawem po naszych ulicach, a nie mam przetłumaczonych papierów. Wię proszę o odpowiedzi czy mogę zarejestrować skuterka bez tłumaczenia papierów, ale moge je puźniej donieść do wydziału komunikacji. Czy można tak zrobić? Serdeczne pozdronyka 8) Ps.Nie mam żadnych znajomości w wydziale komunikacji i w skarbówce !!! :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Tu będzie problem-ale poszukaj jeszcze kogos w twojej okolicy kto zajmuje sie tym-chociaz ostatnio bardziej popularni sa tlumacze niemiecko polscy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyka Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Czeba mieć tłumaczenie ????Nikogo w mojej okolicy nie ma co tłumaczy z angielskiego na polski !!!! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 może napisz w dziale stosownym na takie problemy, mianowicie PRZEPISY. Może tam Ci ktoś pomoże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie wiem czy motorower musi miec tłumaczenie, powinienes zadzwonic do wydziału komunikacjii od razu spytac o tlumacza bo oni maja swoich cos mi sie wydaje i moze załatwisz to od razu tam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie wiem czy motorower musi miec tłumaczeniemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi