Wojtek DT Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witajcie Może temat wydaje sie głupi, banalny ale ja sam mam pewne wątpliwości co do wiadomosci jakie posiadam. Sprawdzalem w wyszukiwarce, jednak zadnego takiego tematu nie znalazłem. Jeśli temat uważacie za głupi, to usuńcie, nie obraże sie :) Otóż chcialem wiedzieć wszystko o kosztach rejestracji motocykla sprowadzanego zza granicy (np z Włoch lub Niemiec) Jaki jest koszt rejestracji takiego sprowadzonego motorka jak DT125/KMX125 itp Ile kosztuje cło? Bo załóżmy ze mam na oku pewną DT125 w fajnym stanie z 98 roku za około 3000 PLN nie wliczając cła, opłaty za transport i rejestracji. I w sumie nie wiem czy opłaca sie kupić to cacy, czy kupić za około 4800 juz zarejestrowaną w polsce Dzieki za odpowiedzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Hej. To będzie tak: rejestracja motoru kosztuje około 1000zł. A cła sie nie płaci bo jesteśmy w UE. Musisz oczywiście doliczyć jeszcze koszt transportu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Hmm myslalem ze to coś taniej bedzie, sąsiad za samochód około 1000 płacił :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 tak dokladnie to chyba 900 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...t=14920&start=0 a moze bys poszukal ??:roll: Ten temat jest przyklejony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Szukalem ale ta wyszukiwarka jest cos do du*y... Wpisz sobie Rejestracja motocykla, Koszty rejestracji i zobacz co Ci znajdzie EDIT Ehh ze tak powiem to nic z tamtego tematu nie kumam, bo jest za bardzo namieszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 od zabojadow + 300 zl czyli 1300 - 1500 :roll: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 :roll: no normalnie jak przywozisz z Niemczech albo ze Szwajcarii to wychodzi ok 1100zl i w to juz jest wliczone ubezpieczenie i przeglad. A z innych krajow nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Eh to nie wiem czy sie pakowac w taki interes. Musze to przemyslec. Dzieki wielkie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi