Sokół Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 hehe ale ja sie tak niebawie bo nie wysłałes mi dwoch najwazniejszych a ja Ci pkazałem wszystkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ja sie tak niebawie bo nie wysłałes mi dwoch najwazniejszych a ja Ci pkazałem wszystkieurodzinowego pokaz dupę też nie było, a mój fotograf pół nocy na to czekał :-D reszta fotek jutro-tymczasem dobrano (tak,ciężki dzień miałem) do Sylwi: intensywnie molestuję Kajtka o fotki, choć chłop zupełnie nie w moim typie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Cześć Wszystkim !!!!!!!!Ej koledzy co to za pogaduchy o jakiś dwóch zdjęciach 8O - ich nima i nigdy nie było :D !!!!!!! Bandzior organizuj te zdjęcia od Kajtka !!!!!!!!!!!!!!!! Nie obijaj się tylko do dzieła :DCześć Ann !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ej koledzy co to za pogaduchy o jakiś dwóch zdjęciach - ich nima i nigdy nie było !!!!!!! a widzisz niemusisz wiedzieć o wszystkim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Płakać mi się chceeeeeeeee :cry: :cry: :cry: Czyżby to koniec sezonu zbliżał się wielkimi krokami :? jak ja nie lubię zimy ;) i co tu robić ?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Płakać mi się chceeeeeeeee Czyżby to koniec sezonu zbliżał się wielkimi krokami jak ja nie lubię zimy i co tu robić ?????????????? zawsze mozesz sobie wyobrazic ze jeździsz sobie motorkiem ;) albo czekać na wiosne :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Płakać mi się chceeeeeeeee Czyżby to koniec sezonu zbliżał się wielkimi krokami jak ja nie lubię zimy i co tu robić ??????????????Bądź twarda!! Nie raz z Hiszpanem i Kondradem skrobałem szron z siodełka. A i na Owsiaka zawsze się stawiamy jak jeden mąż! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Bądź twarda!! Nie raz z Hiszpanem i Kondradem skrobałem szron z siodełka. A i na Owsiaka zawsze się stawiamy jak jeden mąż! Dzięki za słowa otuchy !!!!! ok. będę twarda, może teraz jak moje grono znajomych nieco się powiększyło to będzie łatwiej zimię przetrwać...podobno w KUPIE cieplej i rażniej ;) Mam nadzieję że jeszcze pogadamy np.w środę :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Mam nadzieję że jeszcze pogadamy np.w środę Wink To nie jedziesz dzisiaj z nami??? :cry: :cry: :cry: Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 To nie jedziesz dzisiaj z nami??? Mam wyjazd integracyjny z pracy ;) ....będę w Pobierowie :flesje: Dobrej zabawy !!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrów Wszystkich ode mnie !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Bandzior co ze zdjęciami od Kajtka masz juz bo niemoge sie doczekać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Cześć!Bandzior organizuj te zdjęcia od Kajtka &Bandzior co ze zdjęciami od Kajtka masz juz bo niemoge sie doczekać &a resztę proszę o uśmiechanie się do w/w dwójki' date=' nie mogę za dużo wysyłać bo mnie w pracy zajadą [/quote']Foto wysłane na priv do w/w Forumowiczów. Jeśli ktoś również chce je otrzymać, prośba adekwatna do tej Krasnala :P Miłego tygodnia życzę 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Cześć Wszystkim!!!!!Dzięki ...dzięki za zdjątka Bandzior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Dzięki ...dzięki za zdjątka Bandzior.Nie ma sprawy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Nie ma sprawy Ale się rozpisałeś ....a jak weekend się udał, bo chyba gdzieś motocyklami się wybraliście ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi