brugi Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Poskładałem już cały silnik tylko nie mam jeszcze sprzegła (nie doszłem czemu mi nie dziala ale to chyba linka ciężko chodzi) nalałem oleju w prawdzie około 0,7 litra ale i tak nie cyciekło z kontrolki (więcej nie mam).Mimo wszystko podłączyłem elektryke i chciałem zobaczyć jak chodzi w sumie to mi sie nie za bardzo udało bo coś paliwa nie dostaje (ale na zastrzał reaguje). Jak ja kopałem to mi z kapy ze strony sprzegła olej kapał, dokładniej to z tej srobki (kontrolki) i tych dwóch co są od miejsca na pompe czy coś.A normalnie to nic mi nie przecieka nie wiem czy to od ciśnienia a moze za słabo jest poskadana kapa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 8O nie rozumiem o co ci chodzi.... o to ze ci kapie olej czy ze sprzegla nie masz ?? jak kopie to slizga ci sprzeglo?? moze ten walek obrotomierza slabo dokreciles albo kosz ci nie siedzi twardo na wale. powiedz o co ci dokladniej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Jak bym nie ustawił podkąłdki regulacyjnej od sprzegła i jak bym nie dokręcił tej nakredki na wał to nie ma sprzegła a jak dopier___ tak pożadnie to wogule nie moge kopnąć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi