Frencci Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Wlasnie zauwazylem- http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...1172&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Nie zgodzę się z tym. Ja nigdy nie miałem wypadku a zawsze mam respekt do motocykli i staram się jeździć z głową, najpierw myśle co się może stać jak będę sobie za dużo pozwalał, po to żeby uniknąć wypadku. Wiele osób jeździ całe życie i nigdy nie mieli wypadku. O czymś to świadczy.[/ Stary..........ty chyab życia nie znasz. może przez to, że jeszcze nigdy wypadku nie przeżyłeś... Mój tata jeździ samochodem od 25lat, nigdy nie był winny wypadku- 3 razy mu w dupe wjechali i raz babie sie żyć odechciało to sie nam pod koła rzuciła....śmierć na miejscu. Jechalismy przepisowo, więc mi nie pie**ol, że jak sie ma rozum to sie nie ma wypadkow!!! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Przykro mi, ale w sumie racja ze moze cos przez to zrozumiec i zmienic styl jazdy, nie tylko dla swojego bezpieczenstwa, ale przede wszystkim dla innych uzytkownikow dróg :) Ja osobiscie miałam chyba 2 sytuacje, gdzie dzieki mojej szybkiej reakcji i spokojowi, udało mi sie uniknąć wypadku. Moze i nie wszystkie kobiety jezdza rewelacyjnie, ale mysle ze napewno bardziej mysla na drogach, niz młodzi męzczyzni, myslacy tylko o zaszpanowaniu furą. Nie chce nikomu ubliżac ani nikogo wychwalac, ale takie jest moje zdanie. Kobiety inaczej mysla za kółkiem, niz męzczyzni ;) I jezeli nie jezdza taka predkoscia jak płec przeciwna, to chyba nie powinno swiadczyc o tym ze nie potrafia dobrze jezdzic, ale ze jezdza z głowa na karku.W sumie to nie mowie tu o sobie, bo ja mam za duzy temperament. Ale wiem kiedy nalezy przystopowac, zawsze staram sie panowac nad wszystkim. Bo jak widac jeden niewłasciwy ruch, albo sposób myslenia, typu nic nie moze sie stac, prowadza do takich wypadkow...Dziekuje za uwage! :D PS: Zycze powrotu do zdrowia i braku wypadkow w przyszlosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 przerażające te konsekwencje wypadku, bo w zasadzie to każdy kończy się czymś poważnym, jednak to nie katamaran i nie ma stref zgniotu...dlatego ludziska jak chcecie dusić to naprawde na autostradach , drogach szybkiego ruchu i ekspresowych na innych pozwólcie żeby wiart rozwiewał wam włosy a ludziska podziwiali bo wszyscy na tym lepiej wyjdziemy . I wypadków będzie mniej, i więcej nas zostanie na tym ziemskim padole, a przede wszystkimbędzie więcej frajdy z jazdy no i pewnie policja mniej się czepiać będzie...przecie to nasze hobby i pasja...easy raider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PiteroS Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zycze szybiego powrotu do zdrowia!!!! niech takie sytuacje dadza na wszystkim do myslenia poki jeszcze nie jest za pozno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a co do brau prawka to znowu nie przesadzajmyjak mieszkalem we francji to tam jest tak ze jak nie masz przy sobie prawka podczas kontroli (czy dowodu itd) to najzwyczajniej w swiecie masz dowiesc na komisariat.i nie robia z tego klopotow.tylko u nas jak zapomnisz to oczywiscie mandaty wala odrazu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek Opublikowano 2 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 ostatnie wieście z sms'a: Waldziu ma się coraz lepiej. Ze stanu: kręgosłup mu się "klei", operacja twarzy (wygląda jak cyborg tak twierdzi), śruby i blacha w nodze no i wprawić sobie musi szuflade...trzymajcie kciuki za niecały miesiąc ma wyjść ze szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Ja pie**ole Facet! Zycz Mu szczere zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia ode mnie i Smoczycy! pie**olony slepy traf! :) :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi