diabel Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Witam!Jest to moje pierwsze pytanie na forum wiec mage cos zrobic nie tak. Mam problem bo nie moge znalezc oponki do tylu do Suzuki Ts50XK. Nie moze to byc szersza niz 3,25-18. Najepiej to bym kupil uzywana w dobrym stanie ale nie moge znalezc. JAk ktos wie gdzie moze kupic taka oponke to prosze o odpowiedz. Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Bazary motocyklowe w twojej okolicy,hurtownia Mitas,allegro.Szukałeś w tych miejscach :) ,napewno coś znajdziesz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 . Nie moze to byc szersza niz 3,25-18.Do TS'ki spokojnie wchodza 4,00 czyli ok 100-110, a takie opony sa dostepne wszedzie. Jaki bieznik Cie interesuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 "diabel" szukaj na allegro takich opon, chociaz pelno tam zjechanych na maxa jest, tak jak "ENDURO" polecil bym Ci odwiedzic jakis bazar motocklowy, za 20zl mozesz dostac ladne oponki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Interesuje mnie bierznik enduro ale nie agresywny bo duzo jezdze po asfalcie. Teraz mam oponke 3,25 i prawie dotyka oslony od lancucha wiec wydaje mi sie ze szersza nie moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi