wafel_27 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Pytanie kieruje do osob ktore odbyly kurs w osrodku szkoleniowym i maja juz prawkoKrotko mowiac szukam we wrocku dobrego i taniego kursu na kat. A Uratujecie mnie od poszukiwania i sprawdzania osrodkow szkoleniowych - bo niektore maja wiele do zyczenia Z praktyki waszej- jaki motocykl polecili byscie do przygotowania do egzaminu wiem ze od tego zalezy rowniez cena kursu Dzieki za komentarze i ewentualne opinie o osrodkach szkoleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 dobry temat. ja się zdecydowałem na 'autoclub' na borowskiej, niedaleko pks. kurs 600 zl kontakt: 601942599zadzwoń i pogadaj, oceńzaczynają 31 sierpniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafel_27 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 W "Autoclub" uczylem sie jakis czas temu na autku -niebieski punciak- :) nie narzekam wszystko fajnie ale cenowo chyba nie sa najlepsi. [ Dopisane: 18-08-2005, 09:30 ]Po wlasnych poszukiwaniach znalazlem kilka ofert i okazuje sie ze ceny wachaja sie od 600 do 900 zl plus oczywiscie co prawie nigdy nie jest wliczone w koszt kursu lekarz 30 - 40 zlegzamin 116 Przy okazji zapytam bo nasunelo mi sie takie pytanie jesli posiada sie kat B dlaczego wymagane jest ponowne przeprowadzenie badania lekarskiego dla kat A pozdrawiam ave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi