kamil.wwo Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witammam taki problem a mianowicie jak jadę na 3 przy ok 55km/h gdy otworzę do końca przepustnicę to silnik zaczyna się dusić tak jak by dostawał za mało paliwa. Czy ten problem może rozwiązać przesunięcie iglicy o 1 rowek wyżej :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 z tego co wiem 14 mc nie ma na iglicy rowkow chybaze masz bingaa daje cos zmniejszenie troszeczke powietrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.wwo Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mam binga, a w bingu z tego co wiem nie ma regulacji powietrza więc chyba zostaje iglica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 kamil.wwo napisał: jak jadę na 3 przy ok 55km/h gdy otworzę do końca przepustnicę to silnik zaczyna się dusić Mam podobny problem w simsonie. Jak cofnę trochę mantetkę to normalnie jedzie, ale jak dam na maxa to się dławi i zwalnia... mam podnieść iglicę? Pozdrawiam [ Dopisane: 17.08.2005, 15:00 ]nikt nie wie co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi