karol1001 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60155819 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Moim zdaniem wszystko ok. Jest to moto nie do rejestrowania widocznie - tylko do wyczynow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 super motor zadzwon i sie czegos dowiedz a jak bedziesz jechal to lec z kolega zeby cie przypadkiem nikt na kaske nie zrobil a co do moto to napewno legal tylko bez rejestracji dletego taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ja bym zabral do terenu miód :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ja bym zabral do terenu miód To jest supermoto, więc tylko na asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Darek - popatrz na opony :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Kolega nie chce tego kupic tylko twierdzi ze jest kradziony :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ale ja nie mowie o kupnie tylko o tym jak on sie do terenu nadaje :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 darekcb500 napisał:ja bym zabral do terenu miód To jest supermoto, więc tylko na asfalt. Darek - popatrz na opony Ja was calkowicie rozumie :mrgreen: ale mi chodzilo po kupnie zrobic przekladme kól i opon i w teren :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Nie istnieją takie motocykle bez prawa rejestracji więc o czym do cholery wy tu chłopaki rozprawiacie?? :) Coś jest walniete bo papiery same się nie zgubiły :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Nie istnieja? Ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 No i trochę niska cena nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 No i trochę niska cena nie?"Cena minimalna nie została osiągnieta" 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ja bym zabral do terenu miód :-) :-)A po co ci w terenie miód na motocyklu??? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Nie istnieja? Ciekawe... Ciekawe jest to że istnieją - może podasz jakieś przykłady? Oczywiście rozmawiamy tu o motocyklach z homologacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi