Empire Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 witam wszystkich.. siedze na koncie brata, mam 13 lat. moj brat ma junaka m10 a ja mam komarka..sprzedalem sobie tego komarka i kupilem aprilie rs50. czy na moj wiek jest to dobry motor? ja nie szaleje na nim..narazie cos kolo 40-50 km/h. to drugi motorek.komarka mialem niecaly miesiac to nieposiadam super zdolności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 jak masz glowe na mojecu to i wiekszy bedzie dobry zabic sie mozna i na piechote ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jak nie bedziesz szalal to nie widze problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 witam Cie, jakby nie patrzyć to Twój drugi motor, ja pierwszego mialem Simsona teraz mam Honde MBX, na bank poczules zmiane, ale bedziesz wiedział na przyszlosć jak to jest jeździć ścigolem i jak sie wajchuje sześcioma biegami ;) myśle ze aprilia to super wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 qpa święta racjamasz prawie tyle samo lat co ja więc taka aprila spokojnie ci wystarczy a za jakiś roczek może dwa kup siobie coś mocniejszego o ile chcesz :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Moj wzrost to 175 cm.. jak narazie nie narzekam na jazde ;) nawet dobrze spisuje sie w terenie:P ale to motor nie do tego;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 nawet dobrze spisuje sie w terenie:P a pozniej dziwia sie czemu na rynku jest tyle skundlonych motorowerow, ktore sa stosunkowo mlode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 nawet dobrze spisuje sie w terenie:P ale to motor nie do tego;]Po tych słowach przypomniał mi się "szlif" mojego kumpla właśnie na RS50. Jechał po drodze z ubitego piachu nad stawami i podczas omijania ludzi aby nie uderzyć drzewo odbił w lewo i zahamował przodem na szyszkach co spowodowało położenie sprzęta i wylądowanie w luce między drzewem a śmietnikiem. Z nim na pasażera (motor jednoosobowy) jechał inny kumpel' date=' który w trakcie kładzenia sprzęta zeskoczył z niego. Komicznie to wyglądało bo przez te szyszki jechał na boku kilka metrów a prędkośc to było 20-30km/h :-P Tak więc nie radze poruszać się tym po terenie. Pozdrawiam [ [i']Dopisane: 14.08.2005, 22:59[/i] ]Zapomniałem dopisać, miłej jazdy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Cytat:nawet dobrze spisuje sie w terenie:P a pozniej dziwia sie czemu na rynku jest tyle skundlonych motorowerow' date=' ktore sa stosunkowo mlode[/quote']Święta racja! Takie wieśniackie traktowanie sprzeta doprowadza mnie do bialej gorączki :-x Potem mówią, że dobrej RS'ki nie można znaleźć...bo jeżdżą na nich ludzie którzy nie dbają o motocykl( nastęny motocykl na 99% będzie tak samo traktowany)...dla mnie to wsiuny :twisted: I kropka :lol: Ps.Zarzuć fotką jakąś naktórej widnieje Twoja RS'ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Kurde chlopak sie po lesie nie moze przejechac RS'ką bo odrazu wszyscy pisza ze nie dba o fure. A jakby mieszkal na piaszczystej ulicy to co?? Ma do asfaltu na przyczepce dojezdzac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 A jakby mieszkal na piaszczystej ulicy to co?? Ma do asfaltu na przyczepce dojezdzac??Pustynia :lol: .Wszytsko zależy jak użytkownik podchodzi do sprawy(motoru).Rzeźników nie brakuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 daje foto mojej aprilii: http://bikepics.com/members/glpl1/97rs50/ w srode rejestracja motorka!!;) Jest on z 97 roku ale stan techniczny jak i wizualny ma bardzo dobry;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 no powiem ci ze naprawde ladnier sie prezentuje. w zaleznosci jaki jestes rozsadny- taka bedzie twoja przyszlosc na tym motorku. osobiscie uwazam jednak ze przesiadka po 2 miesiacach z komarka na takie moto to zbyt ryzykowne- po prostu jetses zbyt malo doswiadczony. ja ponad 2 lata jezdzilem na ogarku zanim wsiadlem na honde, ktora zreszta i tak jest zablokowana. ale spokojnie i powoli bede przy niej siedzial zeby powoli ja odblokowac... dwa dni temu mialem wypadek samochodowy(jako pasazer) przy 60km/h czołówka z samochodem ciezarowym. samochod w zasadzie do kasacji(peugeot 205) i zdalem sobie sprawe jak bardzo jets niebezpieczne poruszanie sie po drogach tymbardziej na motorku. i niewazne ze ty bedziesz jechal dobrze- moze tak jak nam wyjedzie ci pijany debil wprost pod kola, w miejscu gdzie mial stanac. zycze powdzenia i szerokiej drogi. a gdy koledzy beda chcieli sprawdzic maszyne(tzn zebys ty pokazal co potrafisz) to po prostu zlekcewaz to. lepiej narazic sie na male docinki ale zachowac zycie czy zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 To jest 97 rok?i taka buda?! :-D :lol: Przekręcik :mrgreen: Takie budy byly od 99 roku wzwyż :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 To jest 97 rok?i taka buda?! mi tez sie tak wydaje... widocznie cos w papierach pomieszane albo po prsotu sie pomylil... ale to chyba by sie pomylil dodajac roku a nie odejmujac ;) :( :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi