Patryk Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Przed chwilą zerwała mi się linka sprzęgła więc wymieniłem ją na nową. Po kilku minutach jazdy zaczęła chodzić bardzo ciężko. Myślałem że to dlatego, że puściłem ją trochę inaczej niż przedtem. Zmieniłem ją tak jak powinna przebiegać i chodziła dobrze, leciutko. Po kilku minutach znowu to samo. I tu moje pytanie - czy najpierw trzeba ją przesmarować albo coś? Powiem szczerze, że linkę sprzęgła zmieniałem pierwszy raz i nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 warto to zrobic ale odrazu sie nie zapiecze napewno to od linki :?: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 moze nasmaruj ta linke(zadki olej lub olej zmieszany z niewielka iloscia benzyny) i powinno byc ok, ale jesli nie to poprobuj poustawiac ja inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A pancerz masz wogole dobry ?? Najpierw sproboj nasmarowac linke, jak nie pomoze wymien pancerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 pancerz jest nowy, nasmarowałem wczoraj linke i [chyba] pomogło, tzn na razie jest wszystko ok. Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi