belzebub Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam. pewnie wielu z was kojarzy moja MZ ... palila mi ona do niedawna okolo 6 litrow co na MZ jest wyczynem raczej rzadko spotykanym. ostatnio wymienialem swiece w aucie i pokusilem sie o zakupienie takiej samej do MZ . dla uścislenia BOSCH ( z dlugim gwintem ale to pare podkladek miedzianych i juz miodzio ). i tutaj moje zdziwienie... zrobilem 55 km i polknela zaledwie 2 literki.jeszcze jedno. na tamtej swiecy moto chodzilo dobrze , odpalal od kopa, nie przerywal. WIEC JAK ?? CO O TYM MYSLICIE ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 hmm a jakie były przerwy między elektrodami? takie same? a może tam ta swieca juz umarła? wartości cieplne takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 popatrze na te swiece jutro z rana i napisze co i jak. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi