Gość skorpion58 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Pozdrawiam wszystkich miłosników mam prozbe czy ktoś może mnie skątaktować z dziewczyną poruszaiącą się Kawasaki z flagą po Koszałinie zgury dziękuie w naszym towarzyswie brakuje takiego kwiatka pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Witaj ziomku! Jeżeli masz na myśli granatowy VN 800 z flagą kawasaki to zajedź do salonu kawasaki - Max Car na Szczecińskiej. Ale jeśli sądzisz, że to tylko kwiatuszek do Twojego towarzystwa - to nie zajeżdżaj. :P A tak na marginesie – może byśmy wybrali jakiś dzień w tygodniu na regularne spotkania w naszym mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodscha Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 jestem za! mozna byloby sie bylo w jakis sposob zorganizowac. Bo jedyne co widac to sporadycznie kilka kolorowych plasticzkow pod ratuszem... Ja sie pisze na spotkania. Z wycieczkami gorzej. Hodscha i jego motór z koszem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Niech by i plasticzki, a co tam! Też na 2 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi