PRZEM Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 pozatym cbr jest solidniejsza od r6 bo jak jezdzimy na kole to r6 to gozej znoszaa założysz sie że cebre tez sie da troche zajechac od jazdy na gumie, konkretnie 2 bieg i pisze tutaj o takiej jaką ty masz :evil: wiec decydującym czynnikiem ZAWSZE jest jeździec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 no to chyba mam talent :-D [ Dopisane: 23-08-2005, 23:14 ]nawet Spidi twierdzi ,ze r6 sa niezbyt do stuntu a cbr na wtrysku jest na czele rankingu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 fakt faktem jeździlem suzuki ,yamaha ale honda ma najcichsza skrzynke,no i jak te biegi wchodza sa miod,nie zebym chwalil bo kupilem ale mam porownanie,a na gume strasznie sie rwie,wystarczy cofnac dupe i ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 ja mam jeszcze zmieniona zebatke z przodu to z miejsca z gazu na gumie stoi i z dwojki spoko idzie :evil: [ Dopisane: 23-08-2005, 23:22 ]tez z gazu :P ze sprzegla nigdy nie daje bo nie ma potrzeby. [ Dopisane: 23-08-2005, 23:24 ]a zeby nie bylo to tez mialem yamahe i biegi gozej wchodzily nie mowiac o chalasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ja to określe tak, mam yamahe i se chwale :evil: no to juz jestem stronniczy, honda, no coz bardzo mi sie tez podoba :P Adi moj znajomy z Dąbrowy, z całym szacunkiem, lata na gumie bardzo ładnie i to nie zależy tak bardzo od motocykla tego trzeba sie nauczyc :D sam tego doswiadczam obecnie LAMASSU i oby ci ceebra jak najdłużej służyła i bezawaryjnie, ja tam mam pierdolca na punkcie szostek :P pozdrom, maniakYAMAH :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 :-D R6 sa swietne ,ale nie dam sobie w kasze dmuchac :-D pozatym musialem wybrac Honde f bo r6 ma pietrowe siedzonka a ja troszke jezdze w traski z plecaczkami :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 pietrowe siedzonka sa w pitke :mrgreen: bo se niedługo czata zrobimy z tego forum :evil: ps niech mnie wspomorze jakiś użytkownik r6 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 znam pieciu :evil: ale zaden na forum nie siedzi :-D dobra koncze ten czat i pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi