rebel Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 GRATULACJE :!: :!: :!: WITAJ W KLUBIE :mrgreen: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 a ja zdalem dzis i to za pierwszym razem...o czym w innym watku i mialem baaardzo sympatycznego egzaminatora :) niczego sie nie czepial (mimo tego ze zgasl mi moto 2 razy tzn raz na ruszaniu pod gorke (zdawalem jako pierwszy, moto bylo nie do konca rozgrzane, zreszta byl to junak 125 a uczylem sie na CB 250...troszke inaczej reagowal na gaz ...szkoda ze nia ma mozliwosci zapoznania sie z moto przed egzaminem)...pozniej plac bez wiekszego problemu... no i na koniec miasto ... to juz byla tylko formalnosc (prawko B od 9 lat i do dosc mocno ekspolatowane :D ), pojezdzilem, pokrecilem sie po Gdyni i po powrocie na plac dlugo oczekiwane slowa egzaminatora "Wynik egzaminu pozytywny" do zobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalcz Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Co prawda jestem nowy na forum ale również szczerze gratuluję :), mi się też udało zdać za pierwszym razem bez żadnych błędów teoretycznych jak i praktycznych. Jutro już powinienem odebrać swój plastik :) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Gratulacje :!: Ja się tak czułem dwa i pół miesiąca temu :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi