Szala Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witam. Co sadzicie na temat firmy Pro Sports. Przymierzam sie do kupna jednej z ich kurtek: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=58796162 Lub tez: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59820313 Prosze o porady, z gory za nie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Tą pierwszą posiadam i użytkuje od 0,5 roku - kurteczka wykonana b.dobrze, solidna - nie mam jej nic do zarzucenia :P a co do drugiej to - miał ją KLIU z forum- okazała sie zamała musiał odesłać - zagdaj to powie ci, coś nie coś na jej temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Z tylu jest ona prosta? Masz moze jakies zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Z tylu jest ona prosta? Zależy co przez to rozumiesz. Ma oczywiście napis - wyszyty' date=' znajdują się tam wszytskie 3 kolory (wyciete w róże kształty kawałki skóry -ponaszywane na siebie) a na nich - wspomniany napis. Masz moze jakies zdjecie? Odezwij sie na gg - daj e-maila pośle Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 E-mail: [email protected] Czekam, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 WItam.Sprzedawałem te co w pierwszym linku sa i nikt na nie nie narzekal. Co do frimy to nie jest Pro Sports tylko Hien Gericke a to ich okreslenie na ciuchy typowo sportowe. Zerknij w allegro na aukcje moto-abc albo do mojego sklepu bo cos z Gericka ze skory jeszcze mam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Sprzedawałem te co w pierwszym linku sa i nikt na nie nie narzekal. Zapytam tak z czystej ciekawości - ile za kurteczke sobie wołałes? A może miałeś lub masz spodenki do niej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam.Sprzedawałem je po 369 zl z tego co dobrze pamietam. Niestety nie mam spodenek do nich i nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 369 zl? Moglbys zalatwic w tej cenie ponownie, czy nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Witam.Niestety teraz nie mam nic takiego i nie umiem powiedziec keidy sie pojawia takie kurtki. Zagladaj na sklep moze cos trafisz co Ci bedzie odpowiadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 a ja mam pytanieczy takie 'motocyklowe sportowe kurtki' dają coś ochrony? minimum? czy to tylko taki bajer (no ale jaki fajny)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam.Ostatnio widziałem test jakiegoś kombinezonu sportowego w programie motorvision chyba i ciągneli gościa za autem w takim kombinezonie. Po pewnej odległość staneli i gość byl cały a kombinezon troche naruszony a z tego co pamietam prędość była nie mała. Poza tym nie na darmo firmy prześcigają się w rozwiazaniach stosowanych w tego typu ubraniach. Na pewno lepiej przyjmuje się spotkanie z gleba niż w dresie czy spodenkach mimo, że wielu nadal tego nie rozumie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ągneli gościa za autem w takim kombinezonie Nie chciałbym być tym gościem. Jeszcze kombinezon by się przetarł i ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi