Yaco Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Yaco' date=' jak już mówiłem wyjedź na prostą, 3000rpm na 1 biegu i szarpnij gazem :twisted:[/quote'] Ty sie tym baniakiem o ściane szarpnij, tak zdrowo... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Tez bardzo podoba mi sie vfr, mysle ze to bedzie moj nastepny sprzet, ehhh ta praca silnika 8O zawsze myslalem o czopku, ale za mlody jeszcze jestem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Yaco' date=' jak już mówiłem wyjedź na prostą, 3000rpm na 1 biegu i szarpnij gazem :twisted:[/quote'] hehehe,Samson, do czego Ty go namawiasz ?? :twisted: Jeszcze chlopak se maszyne rozwali zanim dobrze sie do niej przyzwyczai.Dla poczatkujacego nie jest to cwiczenie zalecane, bo w tym momencie VFR pokazuje ze wcale taka slaba i ciezka nie jest.Sam pamietam jak pierwszy raz mi sie to na srodku skrzyzowania stalo;1. bieg delikatne ruszenie a potem ogien,musialem miec wystraszona gebe jak mi moto przednie kolo do gory poderwalo (bez sprzegla)W zasadzie nie jestem zwolennikiem takich zeczy, wole jezdzic na 2 kolach jak na jednym, ale czasem mi sie zadrzy na jednym tylko....... 8O Musze sie uspokoic, w koncu stary juz jestem :lol: SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi