Smooke Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Trzymaj fason i do dziela. Sprzeta masz, wiec motywacja tym wieksza... Dawaj na egzamin czem predzej - jak we wrzesniu zdasz, to jeszcze pewnie z dwa tygodnie do odbioru, a tu sezon powoli konca bedzie dobiegac. No i nie zdarzysz sie swoim cudenkiem nacieszyc. Chyba, ze jesien bedzie ladna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Chyba' date=' ze jesien bedzie ladna [/quote'] i ta własnie myśl trzyma mnie przy życiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Heh' date=' nie ma się czym chwalić[/quote'] dziadu - jeśli to do mnie. to ja prawko mam :P pozdro600 pees.tylko przez chwile nie miałem ;) To było o mnie :D nie przejmuj się Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi