Gość dioob Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Witam wszystkich, jestem nowym forumowiczem i pozdrawiam wszystkich i mam pare pytań dotyczących motocykla Suzuki GS500, a mianowicie właśnie zastanawiam sie nad zakupem takiego motorku lecz moja decyzja zapadła pochopnie i nie posiadam zbyt wielkich funduszy na ten motorek.Sprawa polega na tym iz obyiło mi sie o uszy że właśnie te motorki nie kosztuja zbyt wiele u naszych unijnych partnerów chodzi mi głównie o włochy, no właśnie w jakich pieniądzach mozna wyrwać taki motor i w jakim stanie.Jak narazie był by to mój pierwszy japończyk i dlatego wydaje mi sie że jest to odpowiednia maszyna na początek.Pozdrawiam i prosze o rade. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Witam!! Poszukaj na forum odpowiedzi na Twoje pytania (uzywajac przycisku "Szukaj"), takich tematow bylo juz dziesiatki i nie ma juz moim zdaniem nic wiecej do dodania zarowno jesli chodzi o geesa pińcet jak i sprowadzanie moto z wloch.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 nie posiadam zbyt wielkich funduszy na ten motorek motocykle te są stosunkowo nie drogie - już za 5 tys. kupisz( w dobrym stanie) maszyne z 90 roku jak narazie był by to mój pierwszy japończyk i dlatego wydaje mi sie że jest to odpowiednia maszyna na początek Ja podobnie jak ty - zacząłem od gs-a. Myśle, że to b.dobry motocykl jak na 1szy większy ( w moim przypadku w ogóle 1szy motocykl). Jest praktycznie bez obsługowy - nie wymaga dużego wkładu finansowego. Naprawde oszczędny = spalanie w granicach 4-5,5 - zaklezy od stylu jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 nie posiadam zbyt wielkich funduszy na ten motorek motocykle te są stosunkowo nie drogie - już za 5 tys. kupisz( w dobrym stanie) maszyne z 90 roku Ba!! nawet z 91go ;) moja np :P potwierdzam i polecam!! swietny motocykl, smigalem teraz na zlocik w 2 osoby z bagazami i nie bylo zadnych problemow... dynamika troszki spadla no ale mial co wiezc :D a spalanie... 5,5 litra przy predkosci ok 120km/h na trasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 temat o GS jest juz chyba wyczerpany, tyle tego bylooo, ewentualnie poszukaj archiwalny numer Świata Motocykli- motocykle uzywane, sa 2 czesci w GS byl chyba w pierwszej z nich, taka gazeta ukazala sie jakies 3 lata temu,chyba. Zreszta wejdz na strone swiata motocykli to tam jest ich archiwum i takie cos bedzie,nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollert64 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 niestety nie moge ci podac wloskich cen ale moze akceptujesz niemieckie patrz: www.mobile.de sa juz ponizej 1000Euro, moze cos dla siebie znajdziesz.poszukaj tez na www.motoscout24.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dioob Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Oki wielkie dzieki za pomoc, sorki że poruszyłem kolejny temat odnosnie GS-a,ale myśle że koledzy wybaczą, jestem nowy na forum i z tąd ten pośpiech.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 jestem nowy na forum i z tąd ten pośpiech no wlasnie my Ci dobrze doradzamy... bo zamiast pytac i czekac na odpowiedz uzyj opcji szukaj i odpowiedzi na pytania masz w przeciagu kilku minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 proponuje zalożyć oddzielny dział pod tytułem Gs 500, bo ostatnio więcej pytań pojawia się o tym motocyklu niż np. MZ czy też JAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi