Złoty Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 WITAM!!!MA ktos moze szprychy na kolo kaskoskie lub dnieprowskie.Chodzi mi o nowe kupilbym 100 sztuk i jeszcze rozpieracze na dwa kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ja mam ale 80 szt - w ocynku.jakby co to na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 rozpieracze ja mamwłasnie wystawiłem na allegrohttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=59971326 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Troche drogo,ja sprzedaż mi po 7 zł sztuka to biore wszystkie jakie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Narazie zostane przy mojej cenie. [ Dopisane: 07-08-2005, 19:35 ]Jak byś brał 4 komplety (20szt) to cene kompletu moge zniżyć do 42zł [ Dopisane: 07-08-2005, 19:36 ]Szprychy do kachy też miałem ale juz sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi