czaro Opublikowano 11 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2003 Może ktoś wie jak była mocowana osłona na łańcuch w przejsciówce ten element krutki mocowany na górze silnika śrubą pod mocowanie osłony prądnicy i jeszcze w jakiś sposób drógą sróbą z boku. Właśnie gdzie była mocowana ta śróbka z boku osłony ?? a może ktoś ma osłone ale ten największy element do M-07 albo modelu przeciowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 A więc w Przejściówkach spotkałem sie z dwoma typami osłon na łańcuch. Jedna to taka jak w M07 czyli tylko góra i ta blacha przejściowa od silnika (mocowana od dekielka prądnicy i z boku do karteru. W mojej przejściówce mam juz pełna osłonę. Z dołu silnika dokręcona jest już druga osłonka łącząca silnik z osłoną główną. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro Opublikowano 13 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Właśnie z boku do karteru jak i gdzie jest takie ucho na blaszce ale gdzie do karteru To sie mocuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 Czesc! M67 zdobyles juz ta dolna oslone? To gratulki. A m,oze masz chociaz ta górna, do przejsciowki ma sie rozumiec, na oku? PozdrawiamWulkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 Górna dostałem od Skuterka razem z ramą do przejściówki. Mam więc juz kpl. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi