Bartekk Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Mam w Junaku altek od malucha i wszystjko było cacy ładowanie jak marzenie do teraz. Zimą zrobiłem malowanie poskłądałem wszystko jak było ale od tego czasu altek najpier psół regulator napięcia potem nie ładował a teraz niby ładuje a jednak kontrolka nie gasnie tylko zamiast gasnąć całkiem lekko przygasa. Diody prostownicze sprawdziłem i nic. Może ktoś z was miał podobny problem?? Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEKMT10 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Miałem podobnie w Jawie tez po zimie trzeba było przeczyściś złącza kabli i ... styki w stacyjce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Czyściłem i nic dalej kłopoty z ładowaniem jestem na skraju desperacji i jak do jutra nie znajde przyczyny to wyrwe instalacje i położe nową ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEKMT10 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 sprawdz wszystkie połączenia lutowane może gdzieś były przebicia i nie widać tego na pierwszy rzut oka ja jeszcze raz wszystko lutowałem sprawdzałeś czy nie masz wirnika albo uzwojenia przepalonego w alternatorze :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi