Śliwa Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 karbonowy = lżejszy - czy o to chodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 U mnie jest aluminiowy pokryty karbonem.Czy jest lzejszy?Nie wiem.Wkatalogu nalezaloby sprawdzic.Po dluzszej jezdzie mozna go dotknac- jest goracy ale sie nie poparzysz w przeciwienstwie do golego alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Slayer, czyli jak kupujesz taki tłumik to oo oczywiście jest dedykowany do tego typu moto i tam już nic nie trzeba przerabiać tylko po prostu zakładasz na tą rurę co idzie do cylindrów i już, czy tak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Niestety w sv nie mozna ot tak wykrecic sobie puche i zamontowc nowa.Trzeba obciac oryginalna wiec jak nie masz doswiadczenia bedziesz musialto zrobic w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 jaki to jest mniej więcej koszt ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Tego to nie wiem bo sam to robilem ale mysle ze niewiele bo operacja nie jest trudna.Trzeba dokladnie uciac i solidnie zamontowac zeby w przyszlosci nie zgubic po drodze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 u mnie koszt montazu wyniosl 100wiec da sie przezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi