Durek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Fak ! Ostatnio trafił mi sie mały crash na ZZR 600 zapieprzył we mnie gościu czerwonym mercedesem gdy stałem sobie spokojnie przed przejsciem dla pieszych (twierdził że sie zagapił na jakąś dupkę ale nie pamięta, co za wieśniak) Motocykl nie dośc że dostał z tyłu to jeszcze poleciał na octavię która stała przede mną ja zrobiłem salto i do szpitala. Teraz problem jest tego typu że potrzebuje do swojego zygzaczka parę elementów które raczyły się rozsypac w pył, a dokładnie: -światło przód-światło tył-wszystkie kierunkowskazy-błotnik przedni i tylny-przednią czaszę -pług-tylne boczne owiewki pod siedzeniem-tylny mały plastik ( ten nad rejestracją )-przednią felgę starego typu do zzr (ramiona były nie pełne tylko wybrane) p.s. (w grę wchodzi tylko idealna felga bez żadnych centr) ,-przedni stelarz trzymający przednia czaszę Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to POMOCY !!! ;-) na adres [email protected] ... ewentualnie może ktoś da mi namiar na tego typu elementy. Pozdrawiam Łukasz , Jelenia Góra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 sory, ze tak nie do tematu, ale teraz masz super material zeby sobie z tego streeta/naked bike'a zrobic...to chyba Ci sie bardziej oplaci.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ostatnio sie rozgladaelm za czesciami do zygzaka.. wpisz w wszukiwarce na allegro -jest pare aukcji ktore moga ci sie przydac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Na allegro owszem jest ale do II do tej starszej wersji nie do końca pasuje. A naked bike.. hm chyba wole plastika jednak .. ale dzieki za rade... dalej czekam... na POMOC ! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi