kristekk Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Witam, Moze juz byl taki temat, ale nie znalazlem. :? Chcialbym sobie kupic moto tak do 7 tys. Zastanawiam sie nad GS500e, Bandit'em 400 i Banditem 600. To ma byc moje pierwsze moto, ale mam troche oleju w glowie (przynajmniej tak mi sie wydaje). Wczesniej smigalem MTX'em 80cc. Jakie sa wady i zaety poszegolnych modeli i co moglibyscie doradzic? I jeszcze jedeno pytanko. W jakim przedziale cenowym sa kaski i kurtki, takie nie najgorszej jakosci (w koncu to bezpieczenstwo), ale tez bez przesady. dzieki za wszystkie info.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 GS-tani w zakupie, utrzymaniu, ale tylko dwa gary i osiagi takie se,ale super dla poczatkujacychB4- stosunkowo drogi, ciezko dostac nowsze egzemplarze, bardzo niewiele sprzetow dostepnych w sprzedazy, ale juz 4 garnki B 6-na ten temat to juz pewnie by ksiazke napisano, tylko za 7 tysiecy to ciezko bedzie cos znalezc w zadowalajacym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 b6 byłby najlepszy (czyt. najmocniejszy) no ale tak jak za 7 tysiecy to ciezko bedzie cos znalezc w zadowalajacym stanie ja też planuje zakup jakiegoś moto, dużo myslałem o gs'e ale w końcu zdecydowałem że poczekam sobie i na przełomie grudzień/styczeń (czyli gdy będą najtańsze, a poza tym NA SPOKOJNIE bez napalania się "bo sezon trwa a ja bez motocykla") kupie CB 500. pomyśl o tym bo wydaje mi się że to dobra alternatywa dla tych modeli które wymieniłeś a jeśli przyrównac cenę do B6 to sporo kaski zostanie na ubranie.jeśli chodzi to to twoje szukanie to raczej sie nie przyłożyłeś, albo nawet nie spróbowałeś bo na 4um jest od cholery info na temat. masz poczytaj sobie na początek a później sam uruchom swoje szare komórki i poszukajhttp://www.republika.pl/gs500e/http://www.hondacb500.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristekk Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A co poradzilibyscie co do kasku i kurtki? Wiem, ze tego jest mnostwo na 4um, ale ja jestem w tym temacie kompletnie zielony. Kojarze tylko typy kaskow i niektore firmy. Wiec moja wiedza jest bardzo znikoma, a jednak tu chodzi o bezpieczenstwo. [ Dopisane: 06-08-2005, 00:39 ]znalazlem na motormarket.plkask:Airoh Speed Fire Color - 450zlkurtke:Modeka Race 62 - 390zli rekawice:AXO Loop - 150zlorazUtika - 200zl Co sadzicie o tym sprzecie?? Chce kupic GS'a, wiec musze sie w cos ubrac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 poszukaj na forum, w przyklejonym" kaskowy ranking" powinieneś znaleść troche info co, gdzie, jak i za ile a jeśli chodzi o reszte ubrania też nie raz było już pisane. ps. całkiem ładnie wygląda kurtka Hein Gericke TRIBAL EVO ;) ciekawe tylko czy jakościowo jest też ok :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 oleju w głowie mozn miec duzoe tez tak myslałem jak siadałem pierwszy raz na mojego GSa i tak jak ty przesiadłem sie z 80ccm na 500ccm ale na drodze trzeba holernie uwazac na siebie u mnie chwila nie uwagi i nie mam sledziony moto juz złozone i wszytsko OK mam nadzije ze powruce na drogi..... Wiec jak najbardziej polecam GSa fajne moto ale trzeba miec do niego respekt:) co do ubran nic ci nie poradze ale kask moze jakis Nitro sa z przytepna cena i wykonanie OK ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi