Skocz do zawartości

Szklarska Poręba Zlot 6-7 sierpień

Quake
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

(wjazd 2 os. = 80zł)

Ja wjechałem z 'plecakiem' za 50 zeta :-) niestety Szklarska od paru lat nie jest tania - trzeba to brać pod uwagę.

do namiotu trafiłem o 6 rano

Wiem wiem, tak się "dziwnie" złożyło że się obudziłem jak wracaliście :D

Poza tym atmosfera była lekko senna w sobotnie popołudnie, bo ludzie woleli się grzać przy ogniskach niż brać udział w konkurencjach (na "równoważni" nieźle szalał Czarny i Ajax z Kaczorem :-D ), niestety ze względu na pogodę drewno dość szybko się skończyło :? a rozpalanie ognia przy pomocy benzyny było normą ;)

W czasie konkursu palenia gumy okazało się że motocykle lubią gubić różne częśći - od lamp po tablice. Tym którzy wytrwali pokazała się bardzo ładna tęcza 8)

Widziałem nawet jedną MT-01 na zlocie - na żywo robi wrażenie :-)

Ogólnie mówiąc - zlot był nawet nawet na trzy z plusem, aczkolwiek pogoda zrobiła swoje :?

PS. Czy ktoś wie coś na temat stripteas'u w sobotę??? Bo w piątek był (a jak się szybko laska ubierała hehehehe) ale w sobotę nie chciało mi się iść pod scenę i nie wiem czy coś "straciłem" :-D

Szklarska Poręba to SYYYFFF !!!! z powodu policji, drożyzny, deszczu, gnoju po kostki. Do dziś jeszcze butów nie doprowadziłem do stanu wyglądalności. Dobrze że ludzie są spoko i pozanłem jeszcze kilku przezajefajnych kolesi i dwóch forumowiczów więc OK , oczywiście wlaliśmy w siebie potworną ilośc alkocholu i zdewastowaliśmy opony a swojej nie wspomnę w swoim plastiku by wrócić do domku musiałem kupić złoma na powrót, inaczej uznał bym to za klęske roku. Poza tym co wyprawia policja to przechodzi ludzkie pojęcie ale o tym zamierzam powiedzieć juz w całkiem nowym temacie nadmienie tylko , że zakazać w czasie zlotu parkować motonitom na chodnikach to przesada, a o namaistkach stuntu można zapomnieć.

NIGDY WIĘCEJ SZKLARSKA chyba że na narty :-P