Moto_boY Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 zielorz: ja tez mam cr-ke i mam problemy z ta swieca,mam BR9EG ale ona wlasnie przepala sie przy wysokich obrotach,aJa nie zawsze tak ja piluje no i czesto mam problemy z ta swieca...Jaka inna swieca jest dobra (ktora przepala sie przy mniejszym palowaniu)??? tak jak pisales BR8EG??albo inne jakies?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 jak ja zaloze ngk to odpale przejade kawalek i koniec :P musze na iskrze jezdzic (iskra przepala a ngk sie zalewa) planuje zmienic dysze w gazniku na ciut mniejsze i mysle ze bedzie dobrze a jak nie to zobaczymy byle do zimy bo w zime bedzie generalka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirooosss Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ja mam wsadzoną świece B9EG ( czyli to nie jest BR9EG ?) i przed wymianą tłoka było ok tylko po wymianie zaczeło sie wszystko sypać. mam najnowsze informacje na temat elektryki....byłem dziś u tego mechanika i dał mi do ręki cewke czy jak sie to tam nazywa gdzie są takie zwoje i powiedział mi że to na 100% jest spalone w sumie to nawet widać bo jest całe okopcone i śmierdzi i ma pourywane te małe druciki :( no i mówił że cewka spalona i przy okazij mógł padnąć też moduł ale to nie jest na 100% pewne.... teraz niewiem co robić bo gość mówi że może mi dać namiary na firme która cewke naprawią za max 300 zł a co do modułu to niewie ile to może kosztować, dlatego pytam czy jakiś elektronik może sprawdzić moduł ? jest on cały zalany plastikiem więc raczej rozebrać się tego nieda :/ czy jedynie co mi zostaje do wymiana cewki i modułu ?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi