mirek-b12 Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 super imprezka.. pomimo spalonego sprzegla pojechalem chociaz obejrzec ta impreze... motorkow malo ale jednak kolo 20-30 chlopakow przyleciało...czasy powyzej 10s ... wygral chlopak z moich rodzinnych okolic na hondzie XX ... jesli ktos bedzie mial okazje wopasc na impreze organizowana przez sss to naprawde warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Dobry klimat :buttrock:, moglem byc tylko 2h ale i tak bylo zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 30 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 no ja sobie paradowalem w koszulce z forum ;p cos cie chyba nie spotkalem... btw.no niektore czterokolowce potrafia zrobic wrazenie.. wykrecac czasy lepsze od xx czy hayabusy... mamusiu.. moj bandzior by wymiekl pewnie o jakies 1 -1.5 s.. masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 wykrecac czasy lepsze od xx czy hayabusy... mamusiu.. moj bandzior by wymiekl pewnie o jakies 1 -1.5 s.. masakra....A tam masakra....Poprostu śmietnik masz :buttrock: Ze spalonym sprzęgłem zresztą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 jak juz mowilem... to nie jest k**a smieszne to moja mala tragedia zyciowa.. 2 dni przed wyscigiem... :((((i mnei nie denerwuj bo ci ziemniaka do wydechu wsadze i sie skonczy !! bedzie ci sie dlawic ten twoj "bulgot" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 bedzie ci sie dlawic ten twoj "bulgot" Tylko nie "bulgot" - wypraszam sobie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi