Czaju Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Sytuacja wyglada nastepujaco sprzedalem swoje moto chce kupic inne miala to byc xj 550 trafila sie okazja honda cx 500 r.1982r (dla niewtajemniczonych taka z silnikiem v w poprzek motocykla) no i wlasnie tego silnika sie boje czy to nie jest nieudany ekspermyment hondy w sobote jade ogladnac sprzeta poki co gosc podal mi cene 4500 zl doklada kask kurtke i buty ,co jest troche za duzo jak dla mnie. Stan podobno bardzo dobry moze ktos jezdzil takim motorkiem albo jezdzi ? prosze o wszelkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 ZAK takim śmiga, z tego co mówił to sprzęcik jest nie do zarżnięcia, tylko mogą być problemy z elektryką no i o części nie jest łatwo, bo na rynku tego za wiele nie ma. Sam rozglądałem się za takim, ale skubane trzymają cenę :( . Skontaktuj się z ZAKiem, powie ci coś więcej na temat tych sprzęcików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi