Lukas_lbn Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Na allegro zoanczyłem coś takiego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=58229151 czy jest to w sprzedaży i czy da coś mocy do nowych dt?? i CZy po odblokomaniu nieda sie już nic zyskac czy to cos da ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Jak ludzie wierza w takie brednie.... BUhahahahaha dysza dodajaca 9km Hahahaha a to dobre. Napewno zmiana dyszy CI nie da takiego przyrostu mocy. POzatym cena za ten motocyklCZy po odblokomaniu nieda sie już nic zyskac czy to cos da ??Nie odblokowales i myslisz o zabawia z gaznikiem :mrgreen: ?? Naprawde nie rozumiem tego. Szczegolnie ze odblokowanie Dt'tki jest stosunkowo latwe a informacji na temat blokad jest multum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 mam odblokowana wszystko co sie da ładnie idzie 140 km/h ale moze da sie coś jeszcze zorbic ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 mój ktm też idzie 140 i mam problem bo tylnia opona się niczego nie trzyma(ponad 8 mm bieżnika) , w terenie 140 to aż za dużo Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi