ventura Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Mam wycieki oleju w swojej maszynerii. Powoli zaczyna mi puszczać uszczelka miski oleju. Muszę wymienić uszczelkę tej wlaśnie miseczki. Czy miska olejowa normalnie odejdzie po odkręceniu samych śrób mocujących? Czy trzeba tam jeszcze coś dodatkowo odkręcać i czy mam się spodziewać że coś mi się tam z góry posypie? Moze ma ktoś jakiś rysunek. Z góry dzięki!!! ventura50@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 oczwiście najpierw trzeba odkręcić filtr oleju a potem wszystkie śruby od miski. Nie będzie z tym żadnego problemu. Uważaj na śrubę od spustu oleju bo lubią się przekręcać, potem dużo kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi