ZAK Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 w takich sytuacja trzeba dzwonić i dopilnować by dorwali kierowcę Popieram!!!!. Choć zazwyczaj nie bywam agresywny :twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 ja też agresywny nie jestem, a pogoda ducha i łagodność to moje drugie i trzecie imię :-)Ale w takich przypadkach, to aż się koleś prosi, chociaż jak porządnie będzie nawalony, to poczuje dopiero następnego dnia, ale lepsze to niż nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacaB Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Wrobel' date=' q*wa przerażasz mnie, opowiadając tak bez żenady o swoich doświadczeniach. Pomyśl, możesz spieprzyć życie komuś i sobie.[/quote'] Upsss, dopiero teraz zauważyłem małe faux pas które popełniłem, zwracałem sie do wrobla51. Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 wlasnie mialem Ci odpisac :) bo ja po pierwsze prawie wogole autem nie jezdze , a po pijaku nigdy , a motorem jezdzilem kilka razy po piwe , raz po dwoch takze nic wielkiego bo zadnej bani albo czegos podobnego nie bylo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daab73 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Ja wiem jedno. Ponieważ pijany kierowca zabil mojego kolegę, w sytuacji kiedy mialbym jakieś podejżenie co do prowadzącego, nie odpuścilbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 ja mam kumpla w moim wieku ktory juz ma auto swoje jezdzi sobie u mnie po dzielnicy , i nieraz z nim jzedzilem po piciu , kiedys prowadzil po 8 browarach 8O i dobrze jechal , a zawze nam powtarza ze na trzezwo on sie jezdzic boi .... dziwne :? takze co sie dziwicie doroslym Powinni gnoja dupnąć i dożywotnio odebrać mu możliwość robienia prawa jazdy Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 ja mam kumpla w moim wieku ktory juz ma auto swoje jezdzi sobie u mnie po dzielnicy , i nieraz z nim jzedzilem po piciu , kiedys prowadzil po 8 browarach 8O i dobrze jechal , a zawze nam powtarza ze na trzezwo on sie jezdzic boi .... dziwne :? takze co sie dziwicie doroslym Gratuluje kolegi Debila , poza tym to jest się czym chwalić, żenada!!!Ps. co to znaczy dobrze jechał , gówniarz nie wiej jakie stanowi niebezpieczeństwo na drodze......... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Powinni gnoja dupnąć i dożywotnio odebrać mu możliwość robienia prawa jazdy kiedys napewno go dojebią ... Gratuluje kolegi Debila , poza tym to jest się czym chwalić, żenada!!!Ps. co to znaczy dobrze jechał , gówniarz nie wiej jakie stanowi niebezpieczeństwo na drodze......... Evil or Very Madpo pierwsze nie chwale sie :? a po drugie wiem jak jechal i moge powiedziec ze dobrze ,ale jak wysiadl z auta o troche gorzej z nim bylo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi