DjBaldy Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Szukam jakich kolwiek wiadomosci odnosnie kodu lakieru Suzuki (barwy bialo niebieskie) zaliczylem szlif i zmieniam malowanie, chce kolor zblizyc maksymalnie do oryginalu. Jezeli ktos moze mi pomoc, czekam na wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 No, spóźniłeś się, bo właśnie pomalowali moją owiewkę która miała kolor oryginalny. Ale kolor też ma być taki jak był, więc możesz zobaczyć do czwartku w warszawie - kontaktuj się z Ryżym Koniem. Tylko pamiętaj, że to jest specjalnie malowane, kilka warstw, jakieś żelowe świństwo, lakiernicy się lepiej na tym wyznają... A jak chcesz wzory to zrób tak jak ja - poszukaj na bikepic swojego modelu i rocznika i sobie pościągaj zdjęcia. Ja mam K2 ale w malowaniu czarno granatowym... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjBaldy Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 zdjecia ja mam tylko wiesz zdjecia nie odwzorowuja realnego koloru. szukam kodu lakieru, mzona to dostac i nie bylo by wiekszego problemu, wystarczylo by znac kogos kto ma taki motor w orginalnych lakierowaniach jechac do lakiernika i bylo by po sprawie, Moj bol polega na tym ze nie znam nikogo z okolic kto ma taki motor. To jest 15min czasu potrzeba i wsyztsko :) kolor bialy z tym nie bedzie chyba problemu (biala perla) chodzi mi tylko o odcienie niebieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 To jak masz blisko do Wawki, to podskocz do PolandPosition - mają tam owiewki do K1-K2 (niebieski jasny był taki sam) które chcieli mi opchnąć i może dogadasz się na wypożyczenie... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjBaldy Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 dzwonilem :( owszem maja - do sprzedania piekne nowe owieweczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Kody lakieru sa najczesciej na motocyklu pod siedzeniem - szukaj napisu stylu : paint , code , coloure code itp - same owiewki nic ci nie dadza bo co z tego ze lakiernik obejzrzy kolor jak i tak potem bedzie musial go dobierac na wyczucie na oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Pablo dobrze gada. Kody lakieru przeważnie są pod siedzeniem, tam ich poszukaj. A jak nie znajdziesz to może skontakuj się z Susuki i tam ich jakoś wybłagaj o kody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjBaldy Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Suzuki wogole nie chca gadac, tylko na Jana Pawla II powiedzieli ze kodow nie maja, ale jak im przywioze owiewki to mi je pomaluja ... czyli wiemy o co chodzi, pod siedzenie tez ich nie widze, a moze ktos z was ma taka Suzuki i tam ma kody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 a może napisz do Suzuki poza granicami naszego super kraju, w którym tylko kasa się liczy. Może pomogą Ci w Szwabii, albo stanach, albo gdzieś indziej. Chociaż za samo malowanie nie powinni Cię skasować jakoś dramatycznie dużo niż gdzie indziej, no chyba, że masz znajomego lakiernika to może i warto się bić, ale powszechnie wiadomo, że płaci sie ok 200-300 za element. ...chyba, że coś się zmieniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi