karrol Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 A kto widział szparunki na WB i jak wtedy z błotnikiem kosza - z lewej strony (błotnika) wtedy były zaokrąglone? czy proste? -------------ot takie wątpliwości na tydzień przed klejeniem :? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Wejdź sobie na stronkęhttp://www.dzikijunak.motocykle.orgtam wejdż w galerie i w kilku albuch są Junaki z koszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 12 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 :idea: Dzieki bardzo, super strona przyznam, ża już dobrych pare miesiecy nie próbowałem szukać niczego nowego(albo wczesniej za słabo :? ) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 12 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 :idea: Dzieki bardzo, super strona przyznam, ża już dobrych pare miesiecy nie próbowałem szukać niczego nowego(albo wczesniej za słabo :? ) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Jeżeli bardzo Ci się stronka podoba,tozapraszam na listę dyskusyjną "Dziki Junak".Logowanie w linkach.Znajdziesz kupę ciekawych rzeczy,i będziesz miał dostęp do tematów tylko dla grupowiczów.Na liście z forum jest jeszcze Wulkan,M67,Biskup no i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi