eloelo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 ale to nie to co 2T 125cc.nie porownuj 125 2t do 125 4t :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 słabizna' date=' ale ciut leprza od DR[/quote'] w czym lepsza :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Pokaż mi chociaż jeden link do ogłoszenia. nie moge teraz jakos znalezc ale na pewno widzialem ze 2 czy 3 xlr lub dr w tych cenach, nie dalej jak wczoraj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 nie moge teraz jakos znalezc ale na pewno widzialem ze 2 czy 3 xlr lub dr w tych cenach, nie dalej jak wczoraj wieczoremHeh zrozumiałem to że w tych cenach chodzą Dt 125 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 w czym lepsza Masa,silnik,zawieszenie(moze minimalnie ale jednak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Masa a jaka jest jaj masa różnica kg od dr :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xlr...lr_125_1999.phphttp://www.bikez.com/bike/index.php?bike=9225 Ogólnie polecam tą stronke tylko radze sprawdzać modele z kilku lat bo czasem wypisują glupoty (BTW szukałem mniejwiecej tyle ile pisales post :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xlr_125_1999.phphttp://www.bikez.com/bike/index.php?bike=9225 Co wy mówicie, na tym porównaniu co podał enduroguy osiągi i moc jest po stronie suzuki dr 125, a także waga jest mniejsz.Już niewiem co jest prawdą :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Co wy mówicie, na tym porównaniu co podał enduroguy osiągi i moc jest po stronie suzuki dr 125, a także waga jest mniejsz. Już niewiem co jest prawdą W moc to Ty nie wierz bo ludzie taki bzdury wypisuja ze to poezja. Mi sie wydaje ze jedyna opcja sprawdzenia tego jest przejazdzka na obydwoch sprzetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Mi sie wydaje ze jedyna opcja sprawdzenia tego jest przejazdzka na obydwoch sprzetach Masz racje, tylko trudno jest znaleść kogoś kto by te owe sprzęty posiadał :? P.S a ktoś na forum ma tą honde XLR125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol115 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 a chcialem sie dowiedziec czy w hondzie xlr 125 z 1998r. jest tylko starter elektryczny? BO kupilem taki sprzet i nie ma kopajki a mam tylko starter elektryczny. A jezeli nie ma kopajki to czy to dobrze czy zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie wiem czy ma być czy nie w tym modelu (jeśli nie ma pustego otworu w silniku to znaczy że nie ma kopadła) jednak najlepiej mieć jedno i drugie. Kopadło to taki zapas zawsze. Poza tym każdy wie jak prawdziwi faceci odpalają motory. Z ciekawości zapytam czy w przypadku rozłądowanego AQ da sie odpalić fure z kopa? Mam na myśli motocykl z rozrusznikiem elektrycznym i kopadłem zarazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol115 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Ja mam jeszcze jdno pytanie dotyczace tej hondy. Chcialem sie dowiedziec czy on ma wystarczajaca moc zeby troche porzycac ziewmie w czasie jazdy i czy to prawda ze niemiecka wersja posiada blokady (rocznik 98).Z gory dziekuje i pozdrawiam jabol115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milites Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Tak "niemcy" mają fabrycznie blokadę na module zapłonu ( jeżeli ktoś jej wczesniej nie zdjął). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol115 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 A jeszcze jedno pytanie na temat tej hondy;]. Pytanie brzmi: czy jak sie zdejmnie ta blokade to wzrosnie moc tego motoru czy tylko wzrosnie predkosc maksymalna??Pozdrawiam jabol115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi