adam_plusnet Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Obecnie mam wkręconą iskrę 95 do ETZ i jest dobrze. Fakt że nie robię krótszej trasy jak 50 km. Na zapasie wożę nową NGK - kosztowała dwa złote więcej (8,5 zeta). Wcześniej i w autach i moto miałem NGK i powiem że trwałością przebiły wszystko. W seicento z gazem wymieniłem oryginalne na ngk i jak sprzedawałem to miały coś koło 100.000 i dalej zero najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Czesc Od trzech lat jeżdzę na Boschu czteroramiennym. Sprawdzalem inne swiece ale nie bylo żadnej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 jakie oznaczenie powinnymiec siwece NGk pasujace do jawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi