aLLy Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Moze i bylo setki razy , za co z gory bardzo przepraszam ale jutro prawdopodobnie jade kupic kask i chcialem sie was zapytac czego szukac. Bede mial okolo 400-500 zl, oczywiscie chodzi o kask enduro :evil: Mam pewne wymaganie ktore musi byc spelnione, kask musi miec kolory zolto - czarne , moze byc z jakas domieszka... Co poradzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Z tego co ostatnio widizialem gdzies w sklepie to w tej cenia sa teraz AGV ale czy w znajdziesz w takim kolorze to nie wiem...Zycze milych zakupow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 AGV to najlepszy stosunej jakości do ceny, ma wyjmowany środek, a jak wiadomo AGV to nie jest jakieś OSBE itp. !!!!Zagadaj do Fila, z tego co wiem będzie w stanie ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 24 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 dzieki , wlasnie tez mysle o AGV i jego pewnie kupie , modek RC5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 http://moto-akcesoria.pl/product_info.php?...roducts_id=1195 a ten ? noniby tak bardziej pomarańczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 24 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 z wygladu zajebisty , ale nie znam tej firmy wiec raczej odpada :evil: . Zostane chyba przy RC5 bo to najlepszy kask za ta cene (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 mysle ze jezeli kupisz ten kask to nie bedziesz zalowal...ja go mam i jestem bardzo zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Kupilem dzisiaj kask Lazera model mx6 hawk, usyskalem taki rabat ze kupilem sobie jeszcze gogle scota za 30 zl o wartosci 149 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi