Skocz do zawartości

Naked bike- dylemat...:/

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka

Mialem kiedys ER-ke a teraz mam GS-a osobiscie lepiej podchodzi mi GS.

Jak by wygodniejszy.

I na lukach i zakretach troszke lepiej sie prowadzi. Ponoc mniej awaryjna.

Osobiscie tego nie sprawdzilem bo Kawasaki jak i Suzi sie nie psuly mi sie.

W suzi sypia sie skrzynie. Moja tez juz chyba pada a mam przejechane tylko

6000.

Ja mam GSa i jestem bardzo zadowolony... 10tys km bez awarii w zeszlym sezonie, w tym 2tys i tez nic... Dobrze sie prowadzi, do 120-130 dynamika jest bardzo dobra, a wiecej nakedem nie chce sie jezdzic wiec jest oki...

jak cos to ja wlasnie mam na sprzedaz GSika :evil: pisz na pw, gg, mail... wszystko co podane nizej...

Poprosru podobaja mi sie naked'y. I mam dosc duzy dylemat jaki motocykl zakupic? Poradzcie mi co jest dobre i w miare nie drogie... Ja zwracam uwage na Er-5' date=' Gs 500 i Zephyr 550. Poradzcie mi co jest najbardziej ekonomiczne, najprzyjemniejsze podczas jazdy...[/quote']

Bandit 600, fazer, hornet

Jak ktoś mi wytłumaczy fascynację rowerem pt. gs 500 to stawiam mu krate piwa

GS 500 jest sporo tańszy od wymienionych banditów itp. jak ktoś ma mniej kasy to lepiej jezdzic takim GSem niz komarem. :/

jak sie przyłożysz do szukania to znajdziesz bandita za 6k

zakładający post nie napisał ile chce wydać

mogę jeszzce zaprponować mojego gsxr za 9k :evil:, ma zdjęte owiewki i wygląda jak naked

Jak ktoś mi wytłumaczy fascynację rowerem pt. gs 500 to stawiam mu krate piwa

O co Ci chodzi :?: :?:

Ciekaw jestem czy jedziles GSem albo Erka,wiekszosc ludzi ktorzy maje te sprzety sobie chwali,a Ty porownujesz je do rowerow.Stary zastanow sie.

Co do Bandita to ciekawe czy znajdziesz za 6tys,wydaje mi sie ze nie.

No chyba ze jakis poskładany.

[

O co Ci chodzi :?: :?:

Ciekaw jestem czy jedziles GSem albo Erka' date=wiekszosc ludzi ktorzy maje te sprzety sobie chwali,[/quote]

jeździłem jak miałem xj , bardziej zjebanego sprzeta nie ma elastycznmosci brakuje wporównaniu do divery...

no ale jak za 4tys zł (tyle wg mniej wart ) to można dac i nic niewymagać :twisted:

Ja mam GSa i jestem bardzo zadowolony... 10tys km bez awarii w zeszlym sezonie' date=' w tym 2tys i tez nic... Dobrze sie prowadzi, do 120-130 dynamika jest bardzo dobra, a wiecej nakedem nie chce sie jezdzic wiec jest oki...

[/quote']

...chyba więcej nie chce jechać ten naked :)

te prędkości to zależą tylko i wyłącznie od możliwości moto no i wytrzymałości kierowcy :evil: jak masz GSa czy coś z 500 to według mnie 140 km/h to granica przyjemnej jazdy, później jest już słabe przyspieszenie i czujesz się jak w samochodzie.

Co do tych sprzętów to b6 za 6k to musiałaby być naprawdę megaokazja lub megazonk, ale w cenach GSów możesz szukać XJ600N, IMO bardzo ładny naked - chyba najładniejszy w tej klasie

120-130 dynamika jest bardzo dobra' date=' a wiecej nakedem nie chce sie jezdzic wiec jest oki...[/quote']

co dzień smigam do pracy GS-em trasą Katowicą do Janek mam caly czas na budziku 160km/h więc wierzcie malutka owiewka i jest zajefajnie.

Ogólnie mówiąc bierzcie i kupujcie GS-y.

Poprosru podobaja mi sie naked'y. I mam dosc duzy dylemat jaki motocykl zakupic? Poradzcie mi co jest dobre i w miare nie drogie... Ja zwracam uwage na Er-5, Gs 500 i Zephyr 550. Poradzcie mi co jest najbardziej ekonomiczne, najprzyjemniejsze podczas jazdy...

Suzuki SV 650.

szczerze polecam

Mam do sprzedania :)