PoPe Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Witam!Kazdy (?) wlasciciel ETZ wie, ze istnieje wersja 300 ccm. Mam pytanie - czy ktos ma doswiadczenia w eksploatacji takiego silnika, i czy da sie kupic czesci (tłok, cylinder - bo przypuszczam, ze skok pozostal nie zmieniony) na tą pojemnosc, i przerobic standardowy silnik 243 ccm? Wiem tylko, że ta wersja jest (była?) produkowana w Turcji.z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vesparider Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 wersja 300 byla juz produkowana w NRD znajomy mojego ojca miał taką ES zdaje sie mówił ż e tego wtedy nie było, na dzisiaj zostały mu tylko pokrzywione po złamaniach ręce i blizny, skok jest ten sam a tłok i garnek można kupic w niemczech to napewno, w polsce nie wiem. w którymś z postów jak była mowa o tłumikach do MZ padł adres takiej germanskiej strony poszukaj i polukaj co i po ile. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi