sla 007 Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 przepraszam, czy ktos wie gdzie mogę kupić jakieś fajne naklejki na ten motocykl, chodzi mi o naklejki na model dt, a nie ogulnie yamaha, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 W każdym salonie yamahy tyle że są starsznie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Strzalek_t: A tak z ciekawości to ile mogą kosztować ? A sla 007 jeżeli o to chodzi to ja mam do sprzedania cały bak z kranikiem i z ładnymi naklejkami DT za 80 zł czyli napewno taniej niż same naklejki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi