zibik Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 ja ostatnio do turystyki rozważam zakup dwóch motocykli 1.CBR 1000F2.B12 I niech mi ktoś powie że nie mam racji.Chcesz wyprzedzać to musi być min 100 KM i koniec.Rozumiem że w chopkach i cruiserach liczy się klima t ,ale do turystyki to jednak inne moto.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 głupie pytania, duży fiat ma ok. 70KM i pociągnie 5 osób.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 I niech mi ktoś powie że nie mam racji.Chcesz wyprzedzać to musi być min 100 KM i koniec.Rozumiem że w chopkach i cruiserach liczy się klima t ' date='ale do turystyki to jednak inne moto.Pozdrawiam[/quote'] Nie masz racji :) . Do wyprzedzania wystarczy duży moment obrotowy (lub duża odwaga :evil: ), do jazdy turystycznej chopper i cruiser nadaje się tak samo jak każdy inny motocykl. Wszystko zalezy od kierowcy , sprzęt ma znaczenie drugorzędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi