tomek RR Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam,dzisiaj nie postapilem madrze-chcialem podwiezc kumpla do domu no niecaly kilometr-i dalem mu swoj kask a sam pojechalem bez...no i minalem z naprzeciwka radiowoz-nie zdazyl mi dac sygnalu do zatrzymania, nic nie zrobil, ja przyspieszylem noi zniknalem...Ale mam obawy...powtarzam nikt mnie nie zatrzymywal, ale pewno chcial tylko nie zdazyl...moga mi cos teraz zrobic? To male miasto(mielec) nie ma za duzo motocykli, a ja mam charakterystyczny motocykl i kurtke-barwy suzuki....pzdRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 jesli Cie nie zlapali "na goracym uczynku" albo nie nagrali to teraz juz Ci chyba nic nie zrobia... przeciez to wcale nie Ty jechales wtedy na moto a nie pamietasz komu pozyczales :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 że niby ja bez kasku? eeee coś panom sie przewidziało, moze to miraż słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 bankowo ci nic nie powinni zrobic - ewentualnie upomnienie, czyli powiedza, abys wiecej tak nie robil ! nieladnie, ze bez kasku pojechales (ja nawet jak mam maszyne przeparkowac na 2 strone ulicy to zakladam... no raz mi sie zdazylo w Gnieznie na paradzie na czesc Jacka weselicha bez kasku jechac, ale jak juz wystartowalem to nie bylo czasu zakladac !) ale biorac pod uwage sytuacje zachowales sie (wedlug mnie) the best - bo odstapiles koledze swoj kask ! sobie zrobic krzywde to pol biedy ! ale komus.... boli 2 razy mocniej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 hi,spoko jesli Cie nie zatrzymala Policja i nie mieli przy sobie kamery ( a znajac ich wyposażenie to nie mieli) możesz spać spokojnie. Brak dowodu winy pozdro ====================GSF 600 S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Do tego jeszcze minales radiowoz z przeciwka, wiec nie sadze, zeby zapisali numery. Mozesz spac spokojnie do czasu kolejnej przejazdzki bez kasku :D :-D :-) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Albo sie wkuzyli i jak zlapia jakiegos motocykliste to za ciebie dadza mu max mandat jaki moga dać. Ruznie to bywa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 hejWATS:jeżeli ktoś się zatrzyma :D pozdro ==========GSF 600 S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 ale biorac pod uwage sytuacje zachowales sie (wedlug mnie) the best - bo odstapiles koledze swoj kask ! sobie zrobic krzywde to pol biedy ! ale komus.... boli 2 razy mocniej !Dlatego ja niegdy nie woze plecakow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielo Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Musisz uważać na przyszłość, mogą mieć na ciebie oko. Na mnie kiedyś polował dzielnicowy bo miałem za głośny wydech. Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekrypin Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 moj stary jest polichantem i jesli niezatrzymali Cie na "gorącym uczynku " i jesli nienagrali tego to mogli spisac nr rejestracyjne mogli zrobic rysopis...teraz jestes w domu i moga przyjechac do Ciebie niemowie ze nie ale jedynie po co to zeby Ci zrobic laske :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Dzieki za wszyskie odpowiedzi!!! Juz minelo troche czasu-i zaden pan wladza nie przyszedl...Mysle ze bedzie ok. Musze teraz troszke bardzij na nich uwazac bo jak mnie za cos zlapia to ich na 100% nie "uprosze" o mniej hehehe. Odradzam kazdemu "podwózki" pasazerow na moto jesli sie ma tylko jeden kask...to juz nie chodzi w zasadzie o policje...pzdRR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrubo Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Jak Cie nie zatrzymali to Ci nic nie zrobią 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi