a!ntek Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam,na prośbę Kolegi Przemka vel. Pazura, współorganizatora Kryterium Freestyle zamieszczam info odnośnie imprezy: W dniu 14 sierpnia 2005 na lotnisku w Rykach k./Lublina odbędą się zawody jazdy freestyle. Szczegółowe info na temat imprezy znajdziecie Państwo pod adresemhttp://www.streetfighter.pl/Stronka będzie aktualizowana na bieżąco. Celem imprezy jest wyłonienie drogą rywalizacji najlepszego motocyklisty freestyle. W rywalizacji mogą wziąć udział zgłoszeni motocykliści, posiadający odpowiedni poziom umiejętności. Zgłoszenia należy przesyłać drogą elektroniczną pod adres: [email protected]" PozdrawiamPrzemek vel Pazur Pozdrawiama!ntekwww.streetfighters.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiOdoRr Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 będą najlepsze ekipy z całej polski :twisted: kto interesuje sie stuntem i ostrym napierdalaniem musi tam być. [ Dopisane: 19-07-2005, 23:30 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Donoszę uprzejmie, że w Rykach będzie dobrze znany wszystkim koleś z motobajzli z używanymi oponami do motocykili, tak więc każdy kto bedzie chciał spalić swoją gumę i bezstresowo założyć inną (używkę), może u niego kupić i załozyć, bądź załozyć za opłatą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 moja szmata skonczy tam swoj zywot :twisted: do zobaczenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 czego zmienili termin na 11 wrzesnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 NIe napisali czemu - wkażdym bądź razie zmienili. JAk sobie wyobrażacie taką impreze bez (najlepszego freeestylowca w polsce) mam tu na myśli sobie - napisałem im, że nie zjawie sie puki nogami sie nie wygoi- to i termin zmienili :-D JETEM IM BARDZO WDZIĘCZNY 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ja już ekipe montuje, a tak się składa że odbędzie sie to niedaleko mnie także, widze ze nowy rok szkolny zacznie sie ciekawie :twisted: A tak w ogóle znalazłem wśród zawodników forumowicza SPIDI'ego :P Będzie ciekawie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi