Gość Anonymous Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 a gdzies ty to wyczytal ?? W gazecie Automoblista. Najciekawiej jest jak sie wyjezdza w trase' date=' farba platami odchodzi i co chwile trzeba stawac i[/quote'] Wyglad na to że używałes tej farby , widac że jest do kitu !Niestety ja teg wynalazu nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 sugeruje zmienic gazete i nie stosowac tej farby no chyba ze ktos nie ma powodow do zdenerwowania w zycoiu to wowczas jak najbardziej....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boronet Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...=asc&highlight= poczytaj to tam jest na dole moj sposob i jak narazie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leto Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam.temat mnie interesuje nie mniej, niż Was, więc postanowiłem poświęcić mu trochę czasu i energii. :buttrock: A zatem: - firma produkująca farbę Corr-Active znajduje się w Nieszawie i jest dostępna pod numerem: (54)-283-83-69. Mają sklep patronacki.- firmy w Warszawie, jakie współpracowały z producentem w ramach dystrybucji tego produktu to Castorama oraz "NORAD".- Castorama nie ma już w ofercie tej farby. Wycofali ją ze sprzedaży pomimo dużego zainteresowania, jakim się cieszyła. Pozwalam domyślać się, z jakiego powodu... :(- firma "NORAD" (620-22-90) sprowadza na zamówienie, ale ilości hurtowe. O 1l nie chcieli nawet słyszeć. Podsumowanie: Jeden z Was, mieszkających w Toruniu lub w Ciechocinku (lub w okolicy) mógłby zrobić wielką uprzejmość reszcie świata pośrednicząc w zakupie u producenta i wysyłając zainteresowanym za zwrotem kosztów. Mógłby też na tym zarobić. Nie tylko wdzięczność Forumowiczów... [ Dopisane: 22-08-2005, 13:02 ]Akcent humorystyczny: Doskonały, niemiecki produkt Kreem jest dostępny (także wysyłkowo) w firmie Omnibus S.J. (www.omnibus.waw.pl) w zestawach o trzech różnych wydajnościach. Dla nas, motocyklistów, wystarczy najmniejszy, 1R, kosztujący - bagatela ! - 195 PLN. :!: Przynajmniej zawiera w sobie wszystko, a warstwa na bazie syntetycznego kauczuku (o ile pamiętam) ma gwarantować wieczną ochronę.Inny produkt, firmy FERTAN, jest nieco tańszy - 110 PLN, ale za to może być konieczność dokupienia komponentół (rozcieńczalnik, odrdzewiacz, itd.) Pomysł typu szkiełkowanie (poprzez merdanie zbiornikiem - szczególnie w przypadku M-pochodnych jest to niezłe ćwiczenie dla ramion :P ) + Corr-Active wydaje się być bardziej sensowny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi