PituŚ Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 O co ci chodzi nie rozumiem? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Ale mi się udał tamten temat tak się tam ludzie bulwersują, że ojjjejjejjj!!!!!Kiedyś spaliłem gume do żucia ale śmierdziało :? A prawdziwa gume i tak spale :) wkońcu mi sie uda!!!!Zobaczycie 8)o te głupoty tu się nie pisze o gumie do zucia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 Gościu czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 A pamiętacie kolesie z ubiegłorocznego otwarcia sezonu. Honą CB palił, aż olej strzelił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 gumę tak czy siak trzeba kiedyś skończyć :) jak stan opony staje sie ,,niepewny" i nie nadaje sie do kolenych wariactw na drogach to trzeba skończyć jej żywot :wink: ja zawsze tak robię :wink: po za tym to zależy od styulu jazdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi