Pawel_ns Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Ja polecił bym ci Mz Etz 250 z elektronicznym zapłonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość guzik_Darek Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Ja polecił bym ci Mz Etz 250 z elektronicznym zapłonemETZ 250 albo można poszukać 251 ale za te pieniądze będzie pewnie do remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Powiem tak:Moja CZ 175 po 4500 przebiegu w szkole jazdy - troche zaniedbana, ale po malych poprawkach wszystko piknie chodzi. MZ ETZ 251 z tym samym przebiegiem, tez ze szkoly jazdy, mam w tej chwili do naprawy - koszmar, wszystko tak zjechane i zjeb**e ze glowa mala, w silniku malo ktory gwint nie zerwany, cos jest w zawieszeniu (lub ramie) skopane ze wali sie w zakret ze trudno opanowac, wolnych obrotow niema, dysza (czy cos w tym guscie) od wolnych obrotow wkrecona do konca i sie nei da wykrecic (bede probowal wywiercic i wstawic nowy gwint, albo kombinowal nowy gaznik) etc. etc. Jak juz ktos kiedys mowil -> CZ/Jawa z lepszym zaplonem (np. elektronicznym) i hamulec od MZ to najlepsze wyjscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 znaczy tak przebieg w mz nieświadczy o jej użytkowaniu niestety etki z szkoły jazdy są wyjątkowo rozwalone :/ (10000 gleb alboi i więcej:P) cz może miał szczęscie i jedźili na niej lepsi kierowcy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi