loluch Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Vajna :) , to mało - PIĘKNA, niech Ci służy, daleko i bezpiecznie wozi :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 To moje drudie moto (pierwszy to był MZ ETZ 150 , i było to 15 lat temu) To teraz w sumie zaczynasz na nowo swoją historię z motoryzacją, tak trzymać. Życzę udanego powrotu na szosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 .no czekałem aż zapodasz zdjęcia teraz jest na co zwiesić oka. spoko sprzęcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam chopperomaniaka z Rybnika :) Sprzęcik naprawdę okazale się prezentuje ;) Mam nadzieję, że niebawem uda mi się go zobaczyć na żywo ;)Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Piekna maszyna, do zobaczenia na trasie, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość losio Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Gratuluję!!! Pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 No to ż ycze tylko bezawaryjności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO DRAG Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Gratulacje :)Fajny sprzęciol ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 berni71a tak na marginesie jezeli mozesz zdradz ile kosztowalo cie twoje cacko i ktory to jest rocznik. mam jeszcze do ciebie prosbe. masz zamontowane oparcie dla pasazera. w swojej shadoce tez chce je zmaontowac ale rozwiazanie ramy jest taki ze nei pozwala na standardowe zamocowanie oparcia, mozesz zrobic dla mnie kilka zdjec pokazujace jak je masz zamontowane? z gory dziki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berni71 Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 WIELKIE SORRY !!!! że nie podałem dantch . Jest to rok 94" , przebieg ma 24,450 , kosztował 12,000 , przywieziony z zachoduw kwietniu.Jakby ktoś był zainteresowany gdzie go kupiłem to podaje adres. http://www.promex.rybnik.pl/A co do fotek to zrobie i jak bedą dość czytelne to prześle !! ROMAN skontaktuj sie ze mną na GG to pośle fotki :) pozdro !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Gratki!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi