Mati Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Wiek: 5 8O 8O 8O Ty mały dobry jesteś :buttrock: taki wiek a jakie posty :mrgreen: A co do ramy to raczej skrzywiona ponieważ ramy w etz nie sa ich mocna stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Jak na zadbany motocykl bardzo przykry widok, ale nie przerazajacy. Ja mialem podobny sprzet i jezdzilem z porysowanym tlumikiem. Jak widze zaadoptowales licznik rowerowy - ja tak samo praktykowalem, byl znacznie dokladniejszy od tego orginalnego.Plastiki znacznie gorzej wygladaja po takim upadku. Moze to jest tez odpowiedni moment aby zmienic motocykl ?P.S. napisz na ktorej stacji pracujesz w Bydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Michał ja ten motocykl kupiłem w tym roku :buttrock: a licznieczek zamontowałem żeby móc go wyzerować po zatankowaniu Pracuję na stacji Jet w Fordonie i wypadek miałem przy samej robocie bo na krzyżówce Kaliskiego z Akademicką, no pech [ Dopisane: Czwartek Sierpień 04, 2005 12:54 pm ]no i po dwóch tygodniach otrzymałem wycenę z PZU. Muszę się zadowolić 1200zł bo całe moto przed wypadkiem wycenili na 1400zł, no i oczywiście kwota ta jest tylko na części zamienne, nie dali nic na robociznę. Ale nie jest tak źle, poszukam troszkę części na giełdzie, na allegro i jakoś odbuduję moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi