Gość wwlf803 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Poszukuje wszelkich danych na temat tego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Mówisz - masz :P Cała serwisówka :P http://www.diff.ru/manual/files/Honda_XR60...vice_Manual.zip 60 MB, spakowany PDF, chyba english Pozdrawiam :mrgreen: [ Dopisane: 14-07-2005, 17:10 ]P.S napewno english, bo ściągnałem ;) podzielone na 20 PDFów i w każdym jeden obszerny dział, wszystko fajnie przedstawione, ładne i wyraźne rysunki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwlf803 Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Wiellllllllkie dzięki. To jest właśnie to o co mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Jeszcze tu obsługówka XL/XR 600http://data7.exo.pl/kml/serwisowka.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwlf803 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 mam jeszce jeden problem musze ustalić dane dla wydziału komunikacji potrzebne mi są:nacisk osi:___moc w kW:___przy obrotachmasa własna:___dopuszczalna masa całkowita:___ jak by ktoś miał te dane wpisane w dowód rejstracyjny i mi je podał był bym baaardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Podaję dane z dowodu XL600R, modele pokrewne więc wiele nie będą się różniły.Dopuszczalna masa całkowita 336Zdaje mi się że XR masę własną ma coś ok 140 W rubryce nacisk osi mam wpisaną 2-kę cokolwiek ona znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi