Pietrek Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56935280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Mogles tego linka wlozyc do tematu wyzej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 wiem wiem- po umieszczeniu zauwazytłem dopiero ze ju zo nim dyskusja była.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Moto jest na 100% legalne jest budowane od podstaw na tor !!! znam kolesia te moto jest z kilku R1 , zlozone dla wlasnych potrzeb nie jest kradzione czy cos w tym stylu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 a te "kilka" R1 to są napewno z legalnego źródla... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Tak ten R1 byly kupione rozbite.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi